Recept: Proteinfluff
24.03.2017
Efter mitt första blogginlägg här på sidan så känns det som en obligatorisk grej för mig att lämna mitt recept på proteinfluff för att verkligen säkerställa att ingen vilsen själ går miste om detta deffrevolutionerande vertyg som dessutom smakar glass...
Bjärke Athletics proteinfluff

1. En elvisp är ett måste (behöver inte vara med ställning men det underlättar).

2. ca20g vaniljkasein + en till skopa med ca 30g utav ditt favoritvassle

3. Fluffbasen (för den icke bärkunniga så är det hallon).

4. Hallon som man slänger i under fluffandets gång

5. Grovkrossa fluffbasen medan det fortfarande är lite halvfruset

6. I med fluffbasen, vasslet och en skvätt utav vattnet

7. Låt vispen börja jobba och göra det vispar gör bäst!

8. När smeten har blandats, i med kasein

9. När kaseinet har blandats in så är det dags att fylla på med mer hallon

10. Jobba in de halvfrusna hallonen tills det ser ut såhär

11. Fyll på kasein ännu en gång och se fluffet mogna till sig

12. Vispa vidare tills det ser ut så här igen

13. Placera en slickepott på följande sätt för att sätta den sista avslutande touchen på fluffet

14. Vispa visare till fluffet klättrar på visparna och sitter kvar på slickepotten likt bilden

15. Fluffet är klart och smakar absolut bäst om det äts med en extremt lång tesked

Ett perfekt fluff toppat med canderel cancao!
Jag hoppas innerligt att denna enkla steg för steg guide till ett perfekt proteinfluff har varit uppskattad och att ni genast fluffar upp en skål innan ni går ut för att njuta utav vårsolen.
Ha det gott!
/Robin